Como mexico -101.jpg

Como Mexico er et meksikansk bakeri med fokus på fersk tortilla/tacolefse basert på lokale råvarer. Vi har utstyr for produksjon av fersk mais- og hvetetortilla i forskjellige størrelser. I tillegg tilbyr vi spennende kjøttfyll til taco og har utviklet vår egen salsaserie. 

Hvetetortilla

Fersk og saftig hvetetortilla basert på bestemors oppskrift. Passer til taco, burritos, wraps, quesadillas og fajitas. Kan også brukes som tynn pizzabunn. 

Como Mexico Svin.jpg

Carnitas

Langtidskokt svinekjake med meksikansk krydder. Carnitas passer til taco, tostadas og tortas.

Como Mexico Mild Salsa.jpg

Mild salsa 

Flott rød salsa med god smak av grønn paprika. Salsaen passer til taco, enchiladas, quesadillas, nachos, egg, tostadas, tortas, etc.

Maistortilla

Fersk og autentisk tortilla laget av maismel. Passer perfekt om man skal lage en ekte meksikansk taco. Passer til taco, enchiladas, flautas, tostadas og nachos. Uten GMO

Como Mexico Storfe.jpg

Barbacoa

Langtidskokt storfekjøtt med meksikansk krydder. Barbacoa passer til taco, enchiladas, flautas tostadas og tortas.

Como Mexico Hot Salsa.jpg

Hot salsa

Deilig rød salsa med morita chili og chili de arbol. Salsaen har en deilig røyksmak, som kommer til uttrykk. Salsaen passer til taco, enchiladas, quesadillas, nachos, egg, tostadas, tortas etc.

Coming Soon

Como Mexico Medium Salsa-2-2.jpg

Medium salsa

Nydelig grønn salsa basert på squash med karakteristisk smak av jalapeno. Salsaen passer til taco, enchiladas, quesadillas, nachos, egg, tostadas, tortas, etc.